ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η ιστοσελίδα www.cretanknives.gr αποτελεί ιδιοκτησία και μέρος των δραστηριοτήτων της επιχείρησης Σκαλιδάκης ΙΚΕ η οποία έχει έδρα στα Χανιά Κρήτης οδός Καραΐσκάκη 13-15 και Τ.Κ. 73136. Έχει ως στόχο την προώθηση και λιανική- χονδρική πώληση κρητικών χειροποίητων παραδοσιακών μαχαιριών, ειδών μαχαιροποίας, παραδοσιακών κρητικών προϊόντων, προϊόντων για την κουζίνα, εξοπλισμό επαγγελματιών εστίασης και chef.

Ταυτότητα & Φορολογικά στοιχεία επιχείρησης:

  • Επωνυμία Εταιρείας: Σκαλιδάκης Ι.Κ.Ε
  • Διευθύνση: Καραϊσκάκη 13-15 Χανιά Κρήτης
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28210 98827 & 28210 45333
  • Α.Φ.Μ: 800729903
  • Δ.Ο.Υ Χανίων
  • Έδρα: Χανιά Κρήτης
  • Αριθμός ΓΕΜΗ: 138705958000

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

Θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail) στις φόρμες επικοινωνίας.

Θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με τη σελίδα. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο δε Χρήστης πρέπει να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης καθώς η χρήση του site μετά από κάθε τροποποίηση συνεπάγεται ότι αποδέχεται αυτές τις αλλαγές.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στη cretanknives.gr. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της επιχείρησης, διατίθενται δε στους επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική). Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cretanknives ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της Cretanknives.gr ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Όρια Ευθύνης

Η επιχείρηση δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του site Cretanknives.gr, στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη, των παραγγελιών, ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Cretanknives.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί των ημερών διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας. Η CretanKnives καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Προσφορές

Η σύνταξη εξατομικευμένης προσφοράς, σε ότι αφορά τα είδη που αναγράφονται, δεν αποτελεί δέσμευση των ποσοτήτων από τα αποθέματα της εταιρίας, αλλά δέσμευση των προσφερόμενων τιμών σε σχέση με τα είδη και τις αντίστοιχες ποσότητες. Μετά την πάροδο των 30 ημερών η εταιρία θεωρεί την προσφορά άκυρη και τις τιμές μη ισχύουσες. Ο πελάτης ενημερώνεται κατά την παραγγελία για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για να θεωρηθεί οποιαδήποτε προσφορά επιβεβαιωμένη παραγγελία πρέπει να καταβάλετε το 50% τουλάχιστον του συνολικού ποσού. Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας μπορεί να απαιτηθεί και η πληρωμή ολοκλήρου του ποσού της προσφοράς. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας η προκαταβολή συμψηφίζεται με αγορές άλλων ειδών και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Στην ακύρωση ειδικών παραγγελιών η προκαταβολή δεν επιστρέφεται ούτε συμψηφίζεται με αγορές άλλων ειδών.

Δήλωση Εχεμύθειας

Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που υποβάλλονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες. Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να:

  1. προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά στην κακή χρήση του site.
  2. προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού κοινού.
  3. προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Η Cretanknives έχει το δικαίωμα να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του site, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του site της.

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

Απεικόνιση προϊόντων

Η εταιρία επιχειρεί την εμφάνιση των χρωμάτων των προϊόντων της στην ιστοσελίδα της με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, λόγω του ότι τα χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης ή του εκτυπωτή σας, η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το χρώμα που βλέπετε ανταποκρίνεται στο χρώμα του προϊόντος. Επιπλέον ενδέχεται ορισμένες φωτογραφίες να είναι ενδεικτικές μιας και οι προμηθευτές μας μπορεί να κάνουν μικρές αλλαγές στα πλαίσια βελτίωσης των προϊόντων τους.

Παροχή Κωδικών

Τα στοιχεία username και password είναι προσωπικά και για την δική σας ασφάλεια μη τα δίνετε σε τρίτους. Στο πεδίο e-mail τοποθετήστε ένα ενεργό e-mail καθώς σε αυτό θα σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της παραγγελίας-προσφοράς σας. Μετά την εγγραφή ή εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμένος/νη συμπληρώνετε το username και το password που έχετε και μεταφέρεστε στην σελίδα η οποία επιβεβαιώνει τα προϊόντα που έχετε επιλέξει έτσι ώστε να σας στείλουμε την προσφορά μας στο email που μας έχετε δηλώσει.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου παρακαλούμε συμπληρώστε στο πεδίο σχολίων τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του τιμολογίου (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επάγγελμα, διεύθυνση έδρας, τηλέφωνο).